Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 10 • К 20
Заяв 8 • Конкурс на бюджет 0.8
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Харьковой О. С. 112.000 До наказу (б) 112
  • Співбесіда: 112
done_all
2 Гісем В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Сай Б. І. 0.000 Зареєстровано
4 Пудов В. В. 102.000 Деактивовано (зарах. на б) 102
  • Співбесіда: 102
5 Ільків П. Д. 0.000 Відмова
6 Комарєвцева В. В. 0.000 Відмова
7 Динис О. О. 0.000 Відмова
8 Гнот В. В. 0.000 Відмова