Зачекайте...

181 Харчові технології

ФІТХіРГБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 4 • БМmax 3 • К 1
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 2.33
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології ресторанного бізнесу та здорового харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пушкаренко Є. С. Пр. 4 171.842 До наказу (б) 154 168 152
  • Українська мова: 154
  • Математика: 168
  • Історія України: 152
  • РК: 1.07
done_all
2 Ведута В. Ю. Пр. 1 162.509 До наказу (б) 147 152 144
  • Українська мова: 147
  • Математика: 152
  • Історія України: 144
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Бейда Б. В. Пр. 1 122.237 До наказу (к) 132 100
  • Українська мова: 132
  • Математика: 100
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
4 Дар`єв О. І. Пр. 2 138.471 Відхилено (б) 120 131
  • Українська мова: 120
  • Математика: 131
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
5 Габінська М. М. Пр. 2 174.951 Деактивовано (зарах. на б) 157 152 186
  • Українська мова: 157
  • Математика: 152
  • Історія України: 186
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
6 Куций М. О. Пр. 2 168.621 Деактивовано (зарах. на б) 169 146 154
  • Українська мова: 169
  • Математика: 146
  • Історія України: 154
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
7 Таран Д. Ю. Пр. 4 159.109 Деактивовано (зарах. на б) 157 144 148
  • Українська мова: 157
  • Математика: 144
  • Історія України: 148
  • РК: 1.07