Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Рекомендовано всього: 7
  • Рекомендован на контракт: 7
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Зіскант І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Подугольников Я. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Ізвеков А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
4 Казимов Н. С. 0.000 Рекомендовано (к)
5 Урсу А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
6 Савченко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Зорєнко М. В. 0.000 Рекомендовано (к)