Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 6 • К 6
Заяв 26
  • Зараховано: 25
  • Оригіналів: 25
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Дубовецький Д. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Штефанич О. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Шурубару К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кудрик А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Трачук Ю. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Накай Т. П. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Кишпан Л. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Зеленко Р. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Мурару М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Требик В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Нестеренко А. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Божек С. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Бучок А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Баланюк В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Скорокиржа С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Сухар Б. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Максимкін Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Струц Е. С. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Деліцой А. І. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Кицак І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Краснейчук С. Я. 0.000 До наказу (к) done
22 Краснійчук С. С. 0.000 До наказу (к) done_all
23 Прінь Р. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
24 Тирон С. М. 0.000 До наказу (к) done
25 Григоряк О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
26 Бобро В. І. 0.000 Рекомендовано (к)