Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 21
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сергійчук М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Харик А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Федоряк С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Миглей П. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Горбан Ю. В. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Кушнірюк О. З. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Казаков В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Звірінський В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Цибуляк Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Фока О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ротар В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Грабар В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Кольцов В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Орошан В. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Лупул В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Козуб Г. Ф. 0.000 До наказу (к) done
17 Сорочан М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Цуркан О. К. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Гуменний В. О. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Бобро С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Волошенюк С. Ю. 0.000 Зареєстровано