Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 10 • К 10
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рубаневич А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Єдалов С. О. 0.000 До наказу (к) done
3 Дарібогова А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Калітін Я. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Іванюк Н. О. 0.000 Зареєстровано