Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 22 • К 22
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лісневський С. А. 0.000 Допущено
2 Борковський Б. Б. 0.000 Допущено
3 Гладкий Є. В. 0.000 Допущено
4 Конін Є. В. 0.000 Допущено
5 Сидорко І. О. 0.000 Допущено
6 Пархоменко Ю. В. 0.000 Допущено
7 Паршуков І. С. 0.000 Допущено
8 Скорий М. О. 0.000 Допущено
9 Третяк С. А. 0.000 Допущено
10 Ус Д. В. 0.000 Допущено
11 Хоменок К. Ю. 0.000 Допущено
12 Ющенко С. В. 0.000 Допущено
13 Хлеб А. С. 0.000 Допущено
14 Ращупкін О. А. 0.000 Допущено
15 Ніженець С. М. 0.000 Допущено
16 Стариков А. А. 0.000 Допущено
17 Підлісний А. В. 0.000 Зареєстровано
18 Гюльназаров М. Р. 0.000 Зареєстровано
19 Содиль С. М. 0.000 Зареєстровано
20 Веремієнко Д. А. 0.000 Зареєстровано
21 Волков Д. Г. 0.000 Зареєстровано
22 Радченко К. С. 0.000 Зареєстровано
23 Лисенко А. С. 0.000 Зареєстровано