Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • К 10
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології та інженерія
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Біленко І. О. 139.568 До наказу (к) 143 121
  • Українська мова: 143
  • Історія України: 121
  • РК: 1.04
done_all
2 Лобачов Д. В. 130.000 До наказу (к) 140 108 136 134
  • Українська мова: 140
  • Математика: 108
  • Історія України: 136
  • Географія: 134
  • РК: 1.04
done_all
3 Куліш Б. В. 122.616 До наказу (к) 134 107 121
  • Українська мова: 134
  • Математика: 107
  • Історія України: 121
  • РК: 1.04
done_all
4 Панюшкін В. О. 121.992 До наказу (к) 122 107 136
  • Українська мова: 122
  • Математика: 107
  • Історія України: 136
  • РК: 1.04
done_all