Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 11 • К 11
Заяв 16
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчоконцентратів
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Якимчук С. Є. 0.000 Зареєстровано
2 Лозінський В. П. 0.000 Зареєстровано
3 Белінський Р. С. 0.000 Зареєстровано
4 Лорис В. В. 0.000 Зареєстровано
5 Жуковський Д. М. 0.000 Зареєстровано
6 Шкрибайло П. М. 0.000 Зареєстровано
7 Деркач В. П. 0.000 Зареєстровано
8 Тивонюк Т. Ю. 0.000 Зареєстровано
9 Гумницький В. Т. 0.000 Зареєстровано
10 Білоус М. В. 0.000 Зареєстровано
11 Білоус В. В. 0.000 Зареєстровано
12 Гумницький І. Т. 0.000 Зареєстровано
13 Скринківський Д. З. 0.000 Зареєстровано
14 Тесля В. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
15 Мукан А. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
16 Тивонюк Т. Ю. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)