Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВТБ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 0.6
Квота 1 1
Квота 2 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології продуктів бродіння, напоїв та виноробства
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сахацька В. Д. Пр. 1 164.037 До наказу (б) 149 156 138
  • Українська мова: 149
  • Математика: 156
  • Історія України: 138
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Добровольський Д. С. Пр. 2 156.889 До наказу (б) 149 134 148 156
  • Українська мова: 149
  • Математика: 134
  • Історія України: 148
  • Біологія: 156
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
3 Андрєєв О. О. Пр. 1 144.652 До наказу (б) 150 100 163 149
  • Українська мова: 150
  • Математика: 100
  • Історія України: 163
  • Іноземна мова: 149
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all