Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 3 • К 3
Заяв 6
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологічна експертиза та безпека харчової продукції
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пясецька І. С. 0.000 Зареєстровано
2 Кузнєцова А. В. 0.000 Зареєстровано
3 Корнійчук І. О. 0.000 Зареєстровано
4 Рябіненко Є. І. 0.000 Зареєстровано
5 Афанасьєва В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Завгородня О. О. 0.000 Зареєстровано