Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 40 • К 40
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія приготування їжі
  • Рекомендовано всього: 4
  • Рекомендован на контракт: 4
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Ципурдей Е. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Сумець Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Михайлов Я. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Керус А. В. 0.000 Рекомендовано (к)