Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 0
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Осіпчук А. В. 0.000 Зареєстровано
2 Клусович В. С. 0.000 Зареєстровано
3 Свінціцький В. В. 0.000 Зареєстровано
4 Баніт С. О. 0.000 Зареєстровано
5 Добранський С. В. 0.000 Зареєстровано
6 Юречко І. К. 0.000 Зареєстровано
7 Кравчук В. М. 0.000 Зареєстровано
8 Нечай Д. П. 0.000 Зареєстровано
9 Кухар Р. М. 0.000 Зареєстровано
10 Сидорчук В. В. 0.000 Зареєстровано
11 Кривенчук О. В. 0.000 Зареєстровано
12 Васільков В. Д. 0.000 Зареєстровано
13 Струтинський О. В. 0.000 Зареєстровано
14 Нечипорук В. М. 0.000 Зареєстровано
15 Ус В. А. 0.000 Зареєстровано
16 Дітківський Д. О. 0.000 Зареєстровано
17 Шаповал В. Л. 0.000 Зареєстровано
18 Павлюк О. М. 0.000 Зареєстровано
19 Тимборовський В. К. 0.000 Зареєстровано
20 Григоренко А. О. 0.000 Зареєстровано
21 Сковлюк О. Ю. 0.000 Зареєстровано
22 Сафаров О. І. 0.000 Зареєстровано
23 Красільнюк В. А. 0.000 Заява надійшла з сайту