Зачекайте...

181 Харчові технології

ННІДО Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 5 • К 5
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології зберігання, консервування та переробки м'яса
  • Рекомендовано всього: 3
  • Рекомендован на контракт: 3
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шовгеня Д. С. 169.000 Рекомендовано (к) 140 135 190
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 140
  • ТЗНК: 135
  • Фахове випробування: 190
2 Новоселець В. Ю. 155.800 Рекомендовано (к) 116 165 166
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 165
  • Фахове випробування: 166
3 Царьов М. С. 152.600 Рекомендовано (к) 130 153 160
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 153
  • Фахове випробування: 160
4 Боцько М. В. 56.400 Зареєстровано 143 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 143
  • ТЗНК: 139
5 Гуржій М. М. 51.000 Зареєстровано 116 139
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 139