Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 24 • БМ 10 • К 14
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 1.6
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Виличко Є. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
done_all
2 Дудка А. В. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
3 Колісник С. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
4 Сабіщенко А. С. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
5 Індучна В. О. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
6 Курбацька А. Ю. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
7 Гриценко Д. С. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
8 Гірченко К. В. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
9 Кузьмик В. С. 180.000 Відмова 180
  • Співбесіда: 180
10 Кашпуровська О. Ю. 170.000 Відмова 170
  • Співбесіда: 170
11 Кулик М. О. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
12 Медяник О. О. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
13 Тітаренко Д. Р. 160.000 Відмова 160
  • Співбесіда: 160
14 Балагуров Д. Д. 140.000 Відмова 140
  • Співбесіда: 140
15 Кротов Д. Ю. 130.000 Відмова 130
  • Співбесіда: 130
16 Сергієнко С. І. 0.000 Відмова