Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 4м
ВМ 5 • БМ 4 • К 1
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 1.25
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 5
  • Оригіналів: 5
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 130
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Харламова К. О. 185.000 До наказу (б) 185
  • Співбесіда: 185
  • РК: 1.07
done_all
2 Королькевич А. В. 175.000 До наказу (б) 175
  • Співбесіда: 175
  • РК: 1.07
done_all
3 Білявська А. О. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.07
done_all
4 Горпиненко Т. С. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
  • РК: 1.07
done
5 Мельник О. І. 160.000 До наказу (к) 160
  • Співбесіда: 160
  • РК: 1.07
done_all