Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 26
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Баркар Д. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
2 Єлісєєв В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Біленький В. Г. 0.000 Рекомендовано (к) done
4 Білоус О. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
5 Браїлко Є. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Брусенський С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
7 Ведіков О. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
8 Вербовий М. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
9 Герман С. К. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Гойдич А. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
11 Горбенко В. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
12 Єсипенко І. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
13 Дудка О. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
14 Жабинець А. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
15 Іваніченко О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
16 Колодій С. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
17 Кузнєцов В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
18 Лащук В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
19 Муринський А. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
20 Нейков О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
21 Нейков Р. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
22 Окунєв О. С. 0.000 Рекомендовано (к) done
23 Килич Ш. 0.000 Рекомендовано (к) done
24 Стоянов А. І. 0.000 Рекомендовано (к) done
25 Фаєр В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
26 Цуря П. І. 0.000 Рекомендовано (к) done