Зачекайте...

181 Харчові технології

ІХХТ Магістр (на основі: Бакалавр) • денна форма • 1р 8м
ВМ 10 • К 10
Заяв 3
Виробництво та технології / Харчові технології / Харчові технології (освітньо-наукова програма)
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Шишкін О. О. 140.600 Допущено 154 171 126
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 154
  • ТЗНК: 171
  • Фахове випробування: 126
2 Запотічний Н. А. 153.600 Деактивовано (зарах. на б) 130 116 174
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 130
  • ТЗНК: 116
  • Фахове випробування: 174
3 Рак О. С. 51.800 Скасовано (втрата пріор.) 116 143
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 116
  • ТЗНК: 143