Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 10 • БМ 5 • К 5
Заяв 6 • Конкурс на бюджет 1.2
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Герасимчук Д. В. 143.000 До наказу (б) 143
  • Співбесіда: 143
done
2 Вівсяник Н. Я. 142.000 До наказу (б) 142
  • Співбесіда: 142
done
3 Городецька О. О. 132.000 До наказу (б) 132
  • Співбесіда: 132
done
4 Хміляр Г. І. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done
5 Павлик А. Д. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
done_all
6 Рибак А. А. 165.000 До наказу (к) 142 115 136 134
  • Українська мова: 142
  • Математика: 115
  • Історія України: 136
  • Українська література: 134
done_all