Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 4м
ВМ 0
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тесленко А. І. 0.000 Зареєстровано
2 Демочка Д. В. 0.000 Зареєстровано
3 Зарва С. О. 0.000 Зареєстровано
4 Общий А. М. 0.000 Зареєстровано
5 Галамага В. Г. 0.000 Зареєстровано
6 Чорнокондратенко В. В. 0.000 Зареєстровано
7 Ольшанський М. І. 0.000 Зареєстровано
8 Логвіненко В. А. 0.000 Зареєстровано
9 Тютюнник О. О. 0.000 Зареєстровано
10 Зливко О. О. 0.000 Зареєстровано
11 Ємець С. О. 0.000 Зареєстровано
12 Іванись В. І. 0.000 Зареєстровано
13 Соколовський Р. П. 0.000 Зареєстровано
14 Гринько Р. В. 0.000 Зареєстровано
15 Нестеренко А. М. 0.000 Зареєстровано