Зачекайте...

181 Харчові технології

ГФ Бакалавр (на основі: Фаховий молодший бакалавр) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • К 5
Заяв 3
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Моспан М. І. 129.600 До наказу (к) 130 129
  • Українська мова: 130
  • Географія: 129
done_all
2 Кравчук М. Ю. 136.600 Відмова 147 121
  • Українська мова: 147
  • Історія України: 121
3 Штаюра С. А. 121.000 Відмова 123 118
  • Українська мова: 123
  • Географія: 118