Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 150 • БМ 5 • К 145
Заяв 16 • Конкурс на бюджет 3.2
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 13
  • Оригіналів: 13
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сидоренко Д. М. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
2 Литвяк В. М. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
3 Галушко Є. С. 167.000 До наказу (б) 140 123 134 137
  • Українська мова: 140
  • Математика: 123
  • Історія України: 134
  • Іноземна мова: 137
done_all
4 Понько В. О. 157.000 До наказу (б) 136 115 132 120
  • Українська мова: 136
  • Математика: 115
  • Історія України: 132
  • Українська література: 120
done_all
5 Тригуб М. Д. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
6 Борисюк К. В. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
7 Кущ В. В. 150.000 До наказу (к) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
8 Вітер М. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Заєць К. Г. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Годін Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Солом`янюк В. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Симоненко В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Семенова К. О. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Нелепенко О. М. 150.000 Відхилено (к) 150
  • Співбесіда: 150
15 Колесник Ю. М. 0.000 Відхилено (к)
16 Максименко А. В. 0.000 Відхилено (к)