Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 0
Заяв 29
Виробництво та технології / Харчові технології / Інноваційні технології та організація громадського харчування
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Данілов К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Войник В. К. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Морозюк О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Кірієнко О. С. 0.000 Зареєстровано
5 Пуня В. В. 0.000 Зареєстровано
6 Коміренко О. П. 0.000 Зареєстровано
7 Зайцев О. В. 0.000 Зареєстровано
8 Бовдурний К. В. 0.000 Зареєстровано
9 Пузачов І. В. 0.000 Зареєстровано
10 Шевель Ю. М. 0.000 Зареєстровано
11 Швець О. М. 0.000 Зареєстровано
12 Водянов М. Г. 0.000 Зареєстровано
13 Нєтков О. С. 0.000 Зареєстровано
14 Мазнік О. О. 0.000 Зареєстровано
15 Ройченко В. М. 0.000 Зареєстровано
16 Боков О. В. 0.000 Зареєстровано
17 Куруч В. І. 0.000 Зареєстровано
18 Зайцев О. І. 0.000 Зареєстровано
19 Скопінцев О. Ю. 0.000 Зареєстровано
20 Вільшанюк І. М. 0.000 Зареєстровано
21 Кучеренко В. В. 0.000 Зареєстровано
22 Порвас С. А. 0.000 Зареєстровано
23 Розумний Р. В. 0.000 Зареєстровано
24 Руденко В. О. 0.000 Зареєстровано
25 Пан С. М. 0.000 Зареєстровано
26 Подоляка Є. Л. 0.000 Зареєстровано
27 Томошенко Ю. П. 0.000 Зареєстровано
28 Романюк О. М. 0.000 Зареєстровано
29 Руденко В. О. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)