Зачекайте...

181 Харчові технології

ЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 150
Заяв 4
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чаус Г. О. 0.000 Рекомендовано (к)
2 Ігнатенко А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
3 Шкварук Ф. Ф. 0.000 Зареєстровано
4 Рибка А. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)