Зачекайте...

181 Харчові технології

ВТЕФКДТЕУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 150 • К 30
Заяв 24
Виробництво та технології / Харчові технології / Технології в ресторанному господарстві
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Юрченко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Варгатюк Я. С. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Палянига Р. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Скомаровська М. О. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бурдейна К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Романюк Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Білоус А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Камінський С. О. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Лоїк М. Р. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Коляденко Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Михальський Р. О. 0.000 Відхилено (к)
12 Шелюжак Д. С. 0.000 Відхилено (к)
13 Ладан Р. В. 0.000 Відхилено (к)
14 Захарчук А. О. 0.000 Відхилено (к)
15 Коваленко О. В. 0.000 Відхилено (к)
16 Дзюба К. А. 0.000 Відхилено (к)
17 Мінкіна Г. О. 0.000 Відхилено (к)
18 Єдноралюк В. В. 0.000 Відхилено (к)
19 Басенко М. Р. 0.000 Відхилено (к)
20 Сич В. М. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
21 6614-9238094 Д. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
22 Бекіс В. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
23 Маслюк К. О. 0.000 Відмова
24 Сорочан Д. В. 0.000 Відмова