Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 25 • К 25
Заяв 20
  • Зараховано: 18
  • Оригіналів: 18
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Філіпець Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Бабій Т. І. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Храпко Т. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Морочко Ю. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Малиш Л. М. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Дмитрюк С. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Павлюк М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Пилипенко І. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Гарас Я. М. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Ковальова А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Штефанюк Ю. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Ібрагімова А. Т. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Дячук Е. І. 0.000 До наказу (к) done_all
14 Жемна Є. С. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Юр`єва В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Рудик А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Костюк К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
18 Фісюк М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Вороневич К. С. 0.000 Рекомендовано (к)
20 Сівченко Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)