Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 6 • К 6
Заяв 15
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
  • Оригіналів: 15
  • Рекомендовано всього: 15
  • Рекомендован на контракт: 15
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лазоренко А. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Черненко О. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
3 Лотаков В. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Кобзаренко В. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Мельник П. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Палкін Я. К. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Данелюк Р. Б. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Ковтуненко І. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Малін Г. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
10 Фесун А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Шимановський О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
12 Ковтуненко С. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
13 Шараєвський І. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
14 Добровольський М. М. 0.000 Рекомендовано (к) done
15 Ткачук С. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all