Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 20
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 12
  • Рекомендован на контракт: 12
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сурмай С. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Пономаренко С. Д. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Сулейманов Д. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Пусь А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Литвин К. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Голуменкова О. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Глущенко П. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
8 Миронець М. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
9 Гайдук Д. А. 0.000 Рекомендовано (к) done
10 Канонішен Р. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
11 Антонов В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
12 Терещенко В. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
13 Лисюченко Н. В. 0.000 Відмова
14 Фірман К. В. 0.000 Відмова
15 Ноздренко К. С. 0.000 Відмова
16 Камінський А. С. 0.000 Відмова
17 Логоша Ю. В. 0.000 Відмова
18 Ярмак А. С. 0.000 Відмова
19 Новиков О. В. 0.000 Відмова
20 Коваль В. В. 0.000 Відмова