Зачекайте...

181 Харчові технології

ФХТ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 2р 10м
ВМ 5 • БМmax 5
Заяв 2 • Конкурс на бюджет 0.2
Квота 1 1
Квота 2 2
readiness_score 135.500
  • Зараховано: 1
  • Оригіналів: 1
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Люта А. О. Пр. 1 149.849 До наказу (б) 153 126 142
  • Українська мова: 153
  • Математика: 126
  • Історія України: 142
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
done_all
2 Коваленко П. А. К 137.207 Рекомендовано (к) 149 100 132 152
  • Українська мова: 149
  • Математика: 100
  • Історія України: 132
  • Іноземна мова: 152
  • РК: 1.07