Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 5м
ВМ 15 • К 15
Заяв 12
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Васюхно І. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Близнюк А. В. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Страшний І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Ричков Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Бобров В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Яценко Т. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Островська Г. О. 0.000 До наказу (к) done
8 Лісовенко Є. В. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Лелюхін В. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Шевченко О. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Васюхно І. В. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
12 Нікандрова В. Р. 0.000 Відмова