Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 45 • БМ 10 • К 35
Заяв 20 • Конкурс на бюджет 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка м'яса
  • Зараховано: 9
  • Оригіналів: 9
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендовано на бюджет: 1
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кобильченко С. Д. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
2 Христюк Д. С. 180.000 До наказу (б) 180
  • Співбесіда: 180
done_all
3 Денисюк С. В. 165.000 До наказу (б) 165
  • Співбесіда: 165
done_all
4 Скорубський Н. О. 162.000 До наказу (б) 162
  • Співбесіда: 162
done_all
5 Сільваші А. С. 160.000 До наказу (б) 160
  • Співбесіда: 160
done_all
6 Лозюк М. Ю. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
7 Пилипчак А. Р. 155.000 До наказу (б) 155
  • Співбесіда: 155
done_all
8 Дзяд І. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done_all
9 Андрух О. В. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
done
10 Тиднюк М. В. 163.000 Рекомендовано (б) 163
  • Співбесіда: 163
11 Присяжна Д. А. 158.000 Зареєстровано 158
  • Співбесіда: 158
12 Березняк О. І. 150.000 Зареєстровано 150
  • Співбесіда: 150
13 Бабій Д. Д. 0.000 Зареєстровано
14 Левчук С. Р. 0.000 Зареєстровано
15 Куницький А. В. 0.000 Зареєстровано
16 Гармідер В. С. 0.000 Зареєстровано
17 Бердичевська К. Р. 0.000 Зареєстровано
18 Шиманська Е. П. 0.000 Зареєстровано
19 Годованюк М. С. 0.000 Зареєстровано
20 Варич С. Д. 0.000 Зареєстровано