Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Технологічний Магістр (на основі: Магістр) • денна форма • 1р 4м
ВМ 10 • К 10
Заяв 2
Аграрні науки та продовольство / Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / Технологія виробництва та переробки продукції тваринництва
1. Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська) , k=0.2 , мін.бал 100
2. ТЗНК , k=0.2 , мін.бал 100
3. Фахове випробування , k=0.6 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 87
  • Конкурс на бюджет: 2.72
  • Зараховано: 32
  • Оригіналів: 51
  • Рекомендовано всього: 18
  • Рекомендован на контракт: 18
  • Рейтингові списки 2022 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Немировська М. В. 107.200 Допущено 100 112
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 100
  • Фахове випробування: 112
2 Клименко Р. В. 54.600 Відмова 108 165
  • Іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська): 108
  • ТЗНК: 165