Зачекайте...

181 Харчові технології

ТЗВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 11 • К 11
Заяв 19
  • Зараховано: 11
  • Оригіналів: 11
  • Рекомендовано всього: 8
  • Рекомендован на контракт: 8
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Костенко А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Жварницька М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Оніщенко М. Д. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Голуб А. К. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Ігошина О. О. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Звірковська В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Іващенко В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Борідько Д. І. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Шаповал В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Іпатова Є. Е. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Шийка С. І. 0.000 До наказу (к) done_all
12 Матвейчук А. І. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Дудник П. Д. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Кабак І. С. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Жданюк І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
16 Московець А. В. 0.000 Рекомендовано (к)
17 Чекмез Д. С. 0.000 Рекомендовано (к)
18 Степанов А. О. 0.000 Рекомендовано (к) done
19 Макарчук Т. В. 0.000 Рекомендовано (к)