Зачекайте...

181 Харчові технології

ВСП"ФКТДАУ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 8 • БМ 8
Заяв 5 • Конкурс на бюджет 0.63
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка плодів і овочів
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Нікітенко О. А. 154.000 До наказу (б) 154
  • Співбесіда: 154
  • РК: 1.07
done
2 Кашуба С. М. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
  • РК: 1.07
done
3 Рудік Т. Ю. 174.000 Відхилено (б) 174
  • Співбесіда: 174
  • РК: 1.07
4 Шаховський С. В. 163.000 Відхилено (б) 163
  • Співбесіда: 163
  • РК: 1.07
5 Пузанков А. П. 0.000 Відмова