Зачекайте...

181 Харчові технології

РГ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 30 • К 30
Заяв 39
  • Зараховано: 20
  • Оригіналів: 20
  • Рекомендовано всього: 16
  • Рекомендован на контракт: 16
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Чичико В. П. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Стасюк К. С. 0.000 До наказу (к) done
3 Яриш К. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Євченко В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Єргучов В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Горбань І. І. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Демченко В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Ріпінський О. В. 0.000 До наказу (к) done
9 Осауленко В. В. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Храпанічев С. С. 0.000 До наказу (к) done
11 Сергієнко С. В. 0.000 До наказу (к) done
12 Петрук В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
13 Прозоровський Р. М. 0.000 До наказу (к) done
14 Колесніков О. М. 0.000 До наказу (к) done_all
15 Дацишин В. М. 0.000 До наказу (к) done_all
16 Кулюський М. С. 0.000 До наказу (к) done_all
17 Андрейко В. Л. 0.000 До наказу (к) done
18 Пахарєв Д. В. 0.000 До наказу (к) done_all
19 Самотуга А. Ю. 0.000 До наказу (к) done_all
20 Пазюк Т. А. 0.000 До наказу (к) done_all
21 Перепелиця О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
22 Руссу В. Р. 0.000 Рекомендовано (к)
23 Нось І. М. 0.000 Рекомендовано (к)
24 Олійник М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
25 Пешко В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
26 Ярмолюк К. А. 0.000 Рекомендовано (к)
27 Степанченко Д. М. 0.000 Рекомендовано (к)
28 Шафроненко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
29 Борова В. В. 0.000 Рекомендовано (к)
30 Ісай М. А. 0.000 Рекомендовано (к)
31 Суслик Я. О. 0.000 Рекомендовано (к)
32 Бурлакін В. О. 0.000 Рекомендовано (к)
33 Перката Б. В. 0.000 Рекомендовано (к)
34 Назаров М. М. 0.000 Рекомендовано (к)
35 Табаков М. О. 0.000 Рекомендовано (к)
36 Сердюк В. А. 0.000 Рекомендовано (к)
37 Ріпінський О. В. 0.000 Скасовано НЗ
38 Мовчан С. С. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)
39 Гостило Є. І. 0.000 Відмова