Зачекайте...

014 Середня освіта

ФМІ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 2р 10м
ВМ 10 • БМmax 5 • К 5
Заяв 7 • Конкурс на бюджет 1.4
Квота 1 1
Квота 2 1
readiness_score 129.000
Освіта/Педагогіка / Середня освіта / Інформатика / Інформатика та математика
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 1
  • Рекомендован на контракт: 1
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.3 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.3 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Казакова О. В. Пр. 1 143.905 До наказу (б) 156 143 140 115
  • Українська мова: 156
  • Математика: 143
  • Історія України: 140
  • Українська література: 115
  • ГК: 1.02
done_all
2 Антонов О. О. Пр. 3 138.600 До наказу (б) 140 138 138
  • Українська мова: 140
  • Математика: 138
  • Історія України: 138
done_all
3 Богатирець Р. І. Пр. 2 130.325 До наказу (б) 145 108 142 134
  • Українська мова: 145
  • Математика: 108
  • Історія України: 142
  • Іноземна мова: 134
  • ГК: 1.02
done_all
4 Сливка Н. О. Пр. 1 128.588 До наказу (к) 144 123 127 118
  • Українська мова: 144
  • Математика: 123
  • Історія України: 127
  • Фізика: 118
  • ГК: 1.02
done_all
5 Чобану Д. М. Пр. 5 128.167 Рекомендовано (к) 143 123 132 115
  • Українська мова: 143
  • Математика: 123
  • Історія України: 132
  • Українська література: 115
6 Кравчук Т. А. Пр. 2 151.640 Деактивовано (зарах. на б) 165 143 143 144
  • Українська мова: 165
  • Математика: 143
  • Історія України: 143
  • Українська література: 144
  • ГК: 1.02
7 Титенков О. О. Пр. 2 143.395 Деактивовано (зарах. на б) 144 137 138 147
  • Українська мова: 144
  • Математика: 137
  • Історія України: 138
  • Географія: 147
  • ГК: 1.02