Зачекайте...

204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

ВіППТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 10м
ВМ 3 • К 3
Заяв 23
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Свириденко С. В. 0.000 До наказу (к) done
2 Кочененко О. М. 0.000 До наказу (к) done
3 Бублик А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Шквара Д. М. 0.000 До наказу (к) done
5 Квачук М. П. 0.000 До наказу (к) done
6 Граматній Р. В. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Вишня Б. В. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Філяновський М. О. 0.000 До наказу (к) done
9 Повстин Ю. І. 0.000 До наказу (к) done
10 Непочатих С. В. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Компанієць М. М. 0.000 Зареєстровано
12 Яворенко В. Г. 0.000 Зареєстровано
13 Карпій Р. М. 0.000 Зареєстровано
14 Синяков О. Є. 0.000 Зареєстровано
15 Маляренко С. Ю. 0.000 Зареєстровано
16 Савченко І. О. 0.000 Зареєстровано
17 Шульга О. В. 0.000 Зареєстровано
18 Голуб Д. А. 0.000 Зареєстровано
19 Попович Р. В. 0.000 Зареєстровано
20 Гришан С. Л. 0.000 Зареєстровано
21 Шпак В. В. 0.000 Зареєстровано
22 Волчкова А. В. 0.000 Зареєстровано
23 Багмут О. О. 0.000 Зареєстровано