Зачекайте...

181 Харчові технології

ТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 2 • К 2
Заяв 5
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання, консервування та переробка молока
  • Зараховано: 2
  • Оригіналів: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Коряжміна А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чеховський П. П. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Ковальов М. В. 0.000 Зареєстровано
4 Стрельченко С. С. 0.000 Зареєстровано
5 Новський О. К. 0.000 Зареєстровано