Зачекайте...

181 Харчові технології

ХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • заочна форма • 2р 9м
ВМ 30 • БМ 3 • К 26
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1
Виробництво та технології / Харчові технології / Зберігання і переробка зерна
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=1.25 , мін.бал 100
2. Математика , k=1.25 , мін.бал 100
3. Історія України , k=1.25 , мін.бал 100
4. Українська література , k=1.25 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=1.25 , мін.бал 100
4. Біологія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Географія , k=1.25 , мін.бал 100
4. Фізика , k=1.25 , мін.бал 100
4. Хімія , k=1.25 , мін.бал 100
5. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хмелевська Г. М. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
2 Галенко М. М. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done
3 Шашель М. А. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
done_all