Зачекайте...

181 Харчові технології

ЕТВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 2р 5м
ВМ 50 • К 50
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 6
  • Рекомендован на контракт: 6
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Пампушик О. О. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
2 Гонтар Є. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
3 Ліщук С. В. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
4 Радчук А. П. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
5 Білий І. А. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
6 Мільов В. С. 0.000 Рекомендовано (к) done_all
7 Заєць В. О. 0.000 Відмова