Зачекайте...

181 Харчові технології

Технологічне Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 4м
ВМ 0
Заяв 13
Виробництво та технології / Харчові технології / Бродильне виробництво і виноробство
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Добрянський М. Й. 0.000 Зареєстровано
2 Першаков Р. Р. 0.000 Зареєстровано
3 Поляк М. Г. 0.000 Зареєстровано
4 Русин М. М. 0.000 Зареєстровано
5 Подзивалов О. М. 0.000 Зареєстровано
6 Годинець І. І. 0.000 Зареєстровано
7 Ганинець М. В. 0.000 Зареєстровано
8 Канчій І. Ф. 0.000 Зареєстровано
9 Чикивдя Ю. Ю. 0.000 Зареєстровано
10 Маровді М. М. 0.000 Зареєстровано
11 Зленко Є. В. 0.000 Зареєстровано
12 Федорка О. Д. 0.000 Зареєстровано
13 Ляшко І. А. 0.000 Відмова