Зачекайте...

181 Харчові технології

ТХВ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 17 • БМ 17
Заяв 19 • Конкурс на бюджет 1.12
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво хліба, макаронних, кондитерських виробів і харчових концентратів
  • Зараховано: 15
  • Оригіналів: 15
1. Співбесіда , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Кабанець А. Д. 127.000 До наказу (б) 127
  • Співбесіда: 127
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
2 Опанасенко А. Є. 128.000 До наказу (б) 128
  • Співбесіда: 128
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
3 Стріха О. О. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
  • РК: 1.04
Співбесіда
done_all
4 Савченко Д. А. 170.000 До наказу (б) 170
  • Співбесіда: 170
  • РК: 1.04
done_all
5 Саченко А. О. 150.000 До наказу (б) 150
  • Співбесіда: 150
  • РК: 1.04
done_all
6 Шкурко Д. Д. 142.000 До наказу (б) 142
  • Співбесіда: 142
  • РК: 1.04
done_all
7 Савицький В. В. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
  • РК: 1.04
done_all
8 Най А. Ю. 136.000 До наказу (б) 136
  • Співбесіда: 136
  • РК: 1.04
done_all
9 Коваленко С. А. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
  • РК: 1.04
done_all
10 Огієнко Е. П. 131.000 До наказу (б) 131
  • Співбесіда: 131
  • РК: 1.04
done_all
11 Чайка А. Є. 126.000 До наказу (б) 126
  • Співбесіда: 126
  • РК: 1.04
done_all
12 Кузьменко В. В. 122.000 До наказу (б) 122
  • Співбесіда: 122
  • РК: 1.04
done_all
13 Целік І. І. 121.000 До наказу (б) 121
  • Співбесіда: 121
  • РК: 1.04
done_all
14 Атаманчук О. А. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done
15 Бондарчук О. П. 120.000 До наказу (б) 120
  • Співбесіда: 120
  • РК: 1.04
done
16 Панчук О. В. 0.000 Допущено
17 Гуменюк Є. І. 0.000 Зареєстровано
18 Довгаль Д. В. 0.000 Зареєстровано
19 Мазурик С. Я. 0.000 Зареєстровано