Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 2р 5м
ВМ 5 • К 5
Заяв 15
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво харчової продукції
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Сєбова К. В. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Чеботар Д. О. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Мєдвєдь А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Дейнега Д. Б. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Кімуржий К. П. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Аль-Жабі Д. М. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Яровенко А. С. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Бєлоусова О. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Готка Т. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Горащенко К. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Морозюк О. О. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Колосовська Н. М. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Кашнян О. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Ладан Р. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Гулько Є. В. 0.000 Рекомендовано (к)