Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 2р 10м
ВМ 15 • К 15
Заяв 15
  • Зараховано: 10
  • Оригіналів: 10
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Хомик І. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Стрілець О. Я. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Растрьопіна А. О. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Довгань З. В. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Хомко С. А. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Хом`як А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
7 Ващишин Т. П. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Саска Д. С. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Кіш Н. О. 0.000 До наказу (к) done_all
10 Галкіна В. А. 0.000 До наказу (к) done_all
11 Ходинь М. В. 0.000 Рекомендовано (к)
12 Бурак В. Я. 0.000 Рекомендовано (к)
13 Бухаленко Д. В. 0.000 Рекомендовано (к)
14 Чопик І. В. 0.000 Рекомендовано (к)
15 Ксенич С. Р. 0.000 Рекомендовано (к)