Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТВіППТСБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • заочна форма • 1р 10м
ВМ 5 • БМmax 2 • К 3
Заяв 3 • Конкурс на бюджет 1.5
Квота 1 1
Квота 2 1
  • Зараховано: 3
  • Оригіналів: 3
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Тригуба І. М. Пр. 1 132.787 До наказу (б) 121 121 121 125
  • Українська мова: 121
  • Математика: 121
  • Історія України: 121
  • Біологія: 125
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 done_all
2 Петрикін А. О. Пр. 1 131.150 До наказу (к) 120 120 120 121
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Історія України: 120
  • Біологія: 121
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 done_all
3 Гецман Г. П. Пр. 1 131.150 До наказу (к) 120 120 120 121
  • Українська мова: 120
  • Математика: 120
  • Історія України: 120
  • Біологія: 121
  • ГК: 1.02
  • РК: 1.07
Квота-1 done_all