Зачекайте...

181 Харчові технології

Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 7 • К 7
Заяв 7
Виробництво та технології / Харчові технології / Виробництво борошняних, кондитерських виробів та харчових концентратів
  • Зараховано: 4
  • Оригіналів: 4
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Заяць І. О. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Кузьменко М. А. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Рожок М. В. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Сміловець К. І. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Стародубець В. В. 0.000 Рекомендовано (к) done
6 Торчило В. П. 0.000 Рекомендовано (к)
7 Плиска А. А. 0.000 Скасовано (втрата пріор.)