Зачекайте...

181 Харчові технології

ФТБ Бакалавр (на основі: Молодший спеціаліст) • денна форма • 1р 10м
ВМ 2 • К 2
Заяв 2
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія та організація ресторанного бізнесу, Ресторанні технології та фуд-дизайн
  • Рекомендовано всього: 2
  • Рекомендован на контракт: 2
1. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
2. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
3. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
4. Українська література , k=0.2 , мін.бал 100
4. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
4. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
4. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
4. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
5. Українська мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Іноземна мова , k=0.3 , мін.бал 100
6. Історія України , k=0.2 , мін.бал 100
6. Математика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Біологія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Географія , k=0.2 , мін.бал 100
6. Фізика , k=0.5 , мін.бал 100
6. Хімія , k=0.5 , мін.бал 100
Бал за успішне закінчення підготовчих курсів закладу освіти , k=1
Мотиваційний лист , k=0
  • Подано заяв: 17
  • Конкурс на бюджет: 5.33
  • Зараховано: 6
  • Оригіналів: 6
  • Рекомендовано всього: 5
  • Рекомендован на контракт: 5
  • Рейтингові списки 2023 року
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Титенко Я. К. 142.385 Рекомендовано (к) 140 140 160 137
  • Українська мова: 140
  • Математика: 140
  • Історія України: 160
  • Іноземна мова: 137
2 Наливайко К. В. 124.750 Рекомендовано (к) 143 100 138 146
  • Українська мова: 143
  • Математика: 100
  • Історія України: 138
  • Біологія: 146