Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ВЕПТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Повна загальна середня освіта) • денна форма • 1р 10м
ВМ 9 • К 9
Заяв 12
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Рижій В. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
2 Гайовський І. П. 0.000 До наказу (к) done_all
3 Андрищак В. І. 0.000 До наказу (к) done_all
4 Борсук А. А. 0.000 До наказу (к) done_all
5 Іваницька В. С. 0.000 До наказу (к) done_all
6 Дубський О. Р. 0.000 До наказу (к) done
7 Дегтяр К. Є. 0.000 До наказу (к) done_all
8 Крочак А. М. 0.000 До наказу (к) done_all
9 Данчук В. Ю. 0.000 До наказу (к) done
10 Дзюбак С. І. 0.000 Відхилено (к)
11 Курч А. І. 0.000 Відхилено (к)
12 Цебенко Р. С. 0.000 Відмова