Зачекайте...

241 Готельно-ресторанна справа

ВЕПТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Кваліфікований робітник) • денна форма • 1р 10м
ВМ 0
Заяв 9
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Андрейчук В. А. 0.000 Допущено
2 Француз М. М. 0.000 Допущено
3 Цепінь М. З. 0.000 Допущено
4 Порохнавець Я. В. 0.000 Допущено
5 Кухар Р. Р. 0.000 Допущено
6 Іцздебський Б. В. 0.000 Допущено
7 Проців Р. Б. 0.000 Допущено
8 Станківський В. І. 0.000 Допущено
9 Бурмас В. М. 0.000 Допущено