Зачекайте...

181 Харчові технології

ВХТ Фаховий молодший бакалавр (на основі: Базова середня освіта) • денна форма • 3р 5м
ВМ 30 • БМ 20 • К 10
Заяв 19 • Конкурс на бюджет 0.95
Виробництво та технології / Харчові технології / Технологія і організація ресторанного бізнесу
  • Зараховано: 12
  • Оригіналів: 12
1. Співбесіда , k=1 , мін.бал 100
Мотиваційний лист , k=0
ПІБ Заг.бал Статус Складові заг. балу Квота ПВМ/ВЗ
1 Лисак К. В. 157.000 До наказу (б) 157
  • Співбесіда: 157
Співбесіда
done_all
2 Байрак І. А. 172.000 До наказу (б) 172
  • Співбесіда: 172
done_all
3 Ніженець В. А. 152.000 До наказу (б) 152
  • Співбесіда: 152
done_all
4 Кірпан А. В. 151.000 До наказу (б) 151
  • Співбесіда: 151
done_all
5 Дзюбецький В. В. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
6 Гандзюк М. А. 148.000 До наказу (б) 148
  • Співбесіда: 148
done_all
7 Малисник А. О. 147.000 До наказу (б) 147
  • Співбесіда: 147
done_all
8 Вовк М. С. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
9 Стопчинський Р. Р. 140.000 До наказу (б) 140
  • Співбесіда: 140
done_all
10 Пилипчук В. А. 135.000 До наказу (б) 135
  • Співбесіда: 135
done_all
11 Чорна М. Г. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
12 Чорна А. Г. 130.000 До наказу (б) 130
  • Співбесіда: 130
done_all
13 Атаманюк Н. В. 165.000 Відхилено (б) 165
  • Співбесіда: 165
14 Лисов І. С. 162.000 Відхилено (б) 162
  • Співбесіда: 162
15 Куличко Л. М. 156.000 Відхилено (б) 156
  • Співбесіда: 156
16 Фещук А. О. 153.000 Відхилено (б) 153
  • Співбесіда: 153
17 Вережан Я. Ю. 152.000 Відхилено (б) 152
  • Співбесіда: 152
18 Водолажко Т. І. 149.000 Відхилено (б) 149
  • Співбесіда: 149
19 Трофімов О. О. 130.000 Відхилено (б) 130
  • Співбесіда: 130